"A Truly Oriental Beachfront Living"

Velkommen til vår hjemme side og vårt strandhus i Oriental Beach Village. I leier ut vårt strandhus til dem som ønsker å oppleve det ”ekte” Thailand, få et innblikk i det lokale hverdagslivet, men samtidig nyte en eksklusiv privat resort følelse.

For å gi gjestene en ekte resort følelse, er villaene i Oriental Beach village plassert rett ved Rim- Pae Beach, Rayong. Villaene er designet i moderne asiatisk stil og plassert ved en vakker strand med uslagbar havs utsikt, uten trafikk og støy. Kun få minutters gange langs stranden finner man koselige lokale restauranter. Dersom man ikke føler for å gå, finnes det også en pool- kafé som server enkle lokale og vestlige retter. 

Vårt strandhus er for dem som kun nøyer seg med det beste, bygget i eksklusive materialer og moderne interiør. Villaen ligger kun 20 meter fra poolen og 40 meter fra standen. Fra den store takterrassen kan man nyte en enestående utsikt over den glitrende thailandske gulfen. Villaen har 3 soverom med dobbeltseng i hvert rom, 2 baderom, fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, trådløst internet, satellitt tv og aircon i hvert rom. 

Oriental Beach village ligger få minutter fra Ban Phe, en liten og koselig landsby ca 2 timer med blir fra Bangkok internasjonale flyplas. I Ban Phe finner man lokale markeder og en rekke lokale og noen vestlige restauranter.

I Oriental beach kan vi tilby en fantastisk ferie villa, hvor man kan nyte god Thaimat, slappe av ved poolen, bade i havet og utforske lokal livet og øyene i området.

B10 Beachhouse 6pool 8